Buurtvereniging “de Moerasvogel”

Nieuwsbrief


Schaatsen in Thialf,

 

In samenwerking met Jeugdsoos Esclusa en onze Buurtvereniging hebben we besloten om dit jaar samen de schaatsavond te organiseren naar Thialf in Heerenveen. Omstreeks 18.50 uur was de bus al gearriveerd op de weteringallee, om ons weg te brengen.

Er stonden al schaatsers te wachten, snel de tas onder in de bus en een plaatsje zoeken.

Om 19.15 uur vertrokken met 55 passagiers richting Heerenveen. De mensen van de organisatie hadden de entree voor Thialf al geincasseerd in de bus en haalden voor iedereen de kaartjes.

Bij het uitstappen werden deze uit gedeeld, zodat we een snelle doorstroming konden krijgen bij de toegangspoortjes.  Zodat iedereen snel de schaatsen onder kon binden en kon schaatsen, het was gezellig en na de tijd allemaal ff wat drinken de nodige foto’s zijn gemaakt en toen was het alweer tijd om de bus in te stappen voor de terugweg,(in de bus was het ook erg gezellig) we kwamen rond kwart voor 11 weer aan op de weteringallee, waar een ieder tevreden naar huis toe ging en ook moe volgens mij!!!!

Namens het bestuur van De Moerasvogel en Jeugdsoos Esclusa willen we ieder bedanken die mee is geweest. En hopen het volgend weer te kunnen organiseren.